تفاوت بین دزدگیر فروشگاهی و اماکن

۱۵ بازديد

در این مطلب قصد داریم به معرفی دو نوع دزدگیر اماکن و فروشگاهی پردازیم. دزدگیر فروشگاهی به نام دیگر مانند: گیت فروشگاهی،  دزدگیر فروشگاهی ضد سرقت، دزدگیر لباس و پوشاک و دزدگیر هایپر مارکت شناخته می شود.

از این دزدگیرها برای جلوگیری از سرقت محصولات، ابزارات یک فروشگاه و مکان های دیگر که وسایل در دسترس عموم مردم می باشند و ممکن است مورد سرقت قرار بگیرند، استفاده می کنند.

 

دزدگیر فروشگاهی  

دزدگیر فروشگاهی از چند بخش اصلی تشکیل شده است؟

آنتن گیت ضد سرقت

تگ یا لیبل سنسور فروشگاهی

 

 

تفاوت بین دزدگیر اماکن و فروشگاهی چیست؟

تفاوت این دزدگیر ها در عملکرد آن ها است. هر دو سیستم برای جلوگیری از سرقت در فروشگاه طراحی و تولید شده اند. اما باید گفت از دزدگیر فروشگاهی برای باز بودن مرکز فروش استفاده می شود اما دزدگیر اماکن را می تواند در زمان باز بودن و بسته بود فروشگاه استفاده کرد.

اماکنی مانند: مغازه، فروشگاه، هایپر مارکت، ادارات، منازل و ویلاها تعطیل یا خالی باشند سارقین می توانند به راحتی وارد آن مکان شوند و اشیاء کلاهای گران قیمت را به سرقت برسانند. برای جلوگیری از چنین کاری می توانید از دزدگیر اماکن فایروال استفاده نمایید که بهترین گزینه برای جلوگیری از سرقت است.

 

تجهیزات دزدگیر اماکن که به راحتی از سرقت جلوگیری می کنند؟

سیستم مرکزی یا کنترل پنل

سیستم های تلفن کننده

انواع چشمی دزدگیر

مگنت دزدگیر اماکن

انواع سنسور لرزشی

 

سیستم مرکزی یا کنترل پنل

سیگنال هشدار سنسور به این مرکز با استفاده از سیم یا به صورت بی سیم انتقال می یابد. سیستم مرکزی با دریافت سیگنال خطر شروع به آلارم دادن می کند به صورت پیامکی یا سیستم تلفن کننده به صاحب دستگاه اطلاع رسانی می کند.

 

سیستم تلفن کنند دزدگیر

این سیستم با داشتن حافظه داخلی 22و 21 شماره تلفن همراه را که از قبل صاحب دستگاه آن را وارد کرده است، در تایم دریافت سیگنال سرقت از سیستم مرکزی می تواند با استفاده از خط تلفن ثابت و سیم کارتی شروع به ارسال پیامک یا تماس گرفتن کند.

 

چشمی حرکتی

چشمی های حرکتی یا سنسور با استفاده از راداری پخش و دریافت مجدد امواج می تواند حرکت یا بهم ریختم اشیاء در محیط را شناسایی کند و سیگنال را برای کنترل پنل دزدگیر اماکن ارسال می کند.

 
سنسور حرکتی

سنسور مگنت دزدگیر

سنسور مگنت سیستم حفاظتی به دو بخش مغناطیسی و سیستم القای مغناطیسی تشکیل شده است. این مگنت ها را بر روی درب و پنجره نصب می کنند که قسمت بر روی پنجره و قسمت دیگری را بر روی چهارچوب پنجره قرار می گذارند. در صورت باز شدن به شدت پنجره یا درب، بخش مگنت ورود سارق را به پنل مرکزی ارسال می کند.

 

شوک سنسور یا سنسور لرزشی

این سنسور، با استفاده از قوانین فیزیکی قادر به شناسایی لرزش بر روی محیط نصب شده است و در صورت حس کردن لرزش شروع به ارسال سیگنال می کند

 

 

نکات بسیار مهم خرید دزدگیر اماکن برای فروشگاه ها

در زمان خرید دزدگیر اماکن بهتر است به نکاتی توجه فرمایید. در زمان خرید سیستم حفاظتی به نوع گارانتی و مدل توجه فرمایید که آیا دستگاه سیم کارتی است یا خیر. burglar alarm دزدگیر را برای فروشگاه یا اماکن خود انتخاب فرمایید که خدمات پس از فروش در کشور عزیزمان داشته باشد و در آیند برای خدمات اذیت نشوید.

 

بهتر است نصب دزدگیر را به شرکت خود سیستم حفاظتی بسپارید. به دلیل اینکه شرکت ها وظیفه دارند برای شما گارانتی پس از فروش ارائه دهند که شرکت فایروال دارای 5 سال گارانتی پس از فروش برخوردار است.

 

بعد از به اتمام رسیدن نصب دزدگیر اماکن حتما دستگاه را چک فرمایید و کار با آن ها را با دقت یادبگیرید.

ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم از دزدگیر اماکن سیم کارتی استفاده نمایید. چرا که امکانات بیشتری نسبت به دزدگیر خط تلفن ثابت یا بدون تلفن کننده دارد که ای امکانات بسیار مهم می باشد و به شما عزیزان گزارش قطع برق، فعال یا غیرفعال بودن دستگاه توسط هر ریموت می دهد.

 

از سنسورهای بی سیم در اماکن های پر تردد و شلوغ استفاده نکنید چراکه این دستگاه حتی اگر فعال نباشد عمر باتری آن به سرعت به پایان می رسد. به همین دلیل بهتر است در اماکن های پر تردد از سنسورهای باسیم استفاده نمایید.

 

دزدگیر اماکن هر چند ماه یکبار و قبل از مسافرت بهتر است کنترل شود. به این صورت که ابتدا دزدگیر را فعال نمایید و بعد وارد خانه شوید تا هشدار دزدگیر منزل فعال شود و به شماره هایی که از قبل روی آن ها ذخیره شده است تماس یا پیامک ارسال می کند. باتری های داخل دستگاه رو هر شش ماه یکبار چک فرمایید تا با تمام شدن طول عمر باتری سیستم حفاظتی به مشکل برنخورد.

 

 

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.