تفاوت بین دزدگیر فروشگاهی و اماکن

۲۰ بازديد

تفاوت دزدگیر فروشگاهی و اماکن

ممکن است اکثریت شما عزیزان با این سوال مواجه شوید که تفاوت دزدگیر منازل با دزدگیر فروشگاهی در چیست. در کل می توان گفت سیستم های حفاظتی از اجزای متفاوتی تشکیل شده اند که با همکاری یک دیگر می توانند محل زندگی و کار در امان نگه دارند.

اما در کل می توان گفت دزدگیرها را برای اهداف خاصی طراحی و مورد استفاده قرار می گیرند و این موضوع باعث شدن در کارایی آن ها تفاوت به وجود بیاید، پس تا آخر این مطلب با ما همراه باشید تا فرق بین دزدگیر اماکن و فروشگاهی را بپردازیم.

 

دزدگیر فروشگاهی از چند بخش اصلی تشکیل شده است؟

 

· آنتن گیت ضد سرقت

آنتن دزدگیر فروشگاهی در واقع یک پایه است که برد سیستم حفاظتی بر روی آن قرار می گیرد و قادر بر ارسال گیرنده و فرستنده است.

· تگ یا لیبل سنسور فروشگاهی

در تگ یا لیبل سنسورهای RFID نصب می گردد و در بخش ورودی و خروجی فروشگاه آنتنی را نصب می کنند تا با خروج محصولات، امواج تگ ها شناسایی و اعلام سرقت می کند.

 

تفاوت بین دزدگیر اماکن و فروشگاهی چیست؟

 

تفاوت دزدگیر اماکن و فروشگاهی در نحوه عملکرد و کاربردشان بوده. هر دو سیستم برای جلوگیری از سرقت سارقین طراحی و تولید شده اند. اما دزدگیر فروشگاهی در زمان باز بودن مورد استفاده و دزدگیر منازل برای زمان تعطیلی فروشگاه مورد استفاده قرار می گیرند.

زمانی که اماکنی مانند: فروشگاه ها، مغازه ها، سوپر مارکت و ... تعطیل باشند و خالی از افراد باشد سارقین به راحتی می توانند وارد فروشگاه، سوپر مارکت و ... شوند و به راحتی کالاهای باارزش همچنین گران قیمت را به سرقت ببرند. برای جلوگیری از ورود سارق، بهترین کار استفاده از دزدگیر اماکن بوده.

تجهیزات دزدگیر اماکن که به راحتی از سرقت جلوگیری می کنند؟

  • سیستم مرکزی یا کنترل پنل
  • سیستم های تلفن کننده
  • انواع چشمی دزدگیر
  • مگنت دزدگیر اماکن
  • سنسور لرزشی

 

· سیستم مرکزی یا کنترل پنل

پنل مرکزی یا سیستم مرکزی جزء اصلی ترین اجزای دزدگیر بوده که اگر خرابی در آن به وجود بیاید ممکن است در کارایی دیگر اجزای دزدگیر مشکل به وجود بیاورد. عملکرد پنل مرکزی به این صورت بوده که از طریق کابل کشی یا سیگنال با سنسورها و دیگر تجهیزات در ارتباط بوده همچنین همچنین با تشخیص خطر به صورت تماس یا پیامک به صاحب دستگاه اطلاع رسانی می کند.

· سیستم تلفن کنند دزدگیر

این سیستم با داشتن 22 حافظه داخلی با شماره تلفن همراه که از قبل صاحب دستگاه بر آن ذخیره کرده در زمان تشخیص خطر، با استفاده از خط تلفن ثابت و سیم کارتی شروع به ارسال پیام و تماس حاصل می فرماید.

· چشمی حرکتی

سنسور حرکتی جزء اصلی ترین و پرکاربرد ترین حسگر دزدگیر بوده که بر ورودی دپارتمان ها و اماکن های مختلف نصب می گردد و در زمان فعال بودن به کوچک ترین حرکت حساس می شود و در زمان تشخیص خطر از طریق کابل و فرکانس به پنل دزدگیر هشدار خطر ارسال می کند.

سنسور حرکتی

·  سنسور مگنت دزدگیر

سنسور مگنت را بر روی درب ورودی، چهار چوب پنجره ها، درب کمد دیواری و ... نصب می گردد. حسگر مگنت دارای دو قسمت مغناطیسی تشکیل شد و صورت باز شدن درب اتصال این از بین می رود و هشداری برای پنل دزدگیر ارسال می کند و سیستم آژیر دزدگیر به صدا در میاید.

 

·  شوک سنسور یا سنسور لرزشی

این سنسور، با استفاده از قوانین فیزیکی قادر به شناسایی لرزش بر روی محیط نصب شده است و در صورت حس کردن لرزش شروع به ارسال سیگنال می کند.

 

نکات بسیار مهم خرید دزدگیر اماکن برای فروشگاه ها

در زمان خرید دزدگیر اماکن بهتر است به نکات بسیار مهم توجه فرمایید. او از هر کاری در زمان خرید سیستم حفاظتی به نوع گارانتی و مدل توجه کنید، که آیا دستگاه سیم کارتی است یا خیر.

 burglar alarm دزدگیر را برای فروشگاه یا اماکن خود انتخاب فرمایید که خدمات پس از فروش در کشور عزیزمان داشته باشد و در آیند برای خدمات اذیت نشوید. بهتر است نصب دزدگیر اماکن را به شرکت خود سیستم حفاظتی بسپارید. به دلیل اینکه شرکت ها وظیفه دارند برای شما گارانتی پس از فروش ارائه دهند که شرکت فایروال دارای 5 سال گارانتی پس از فروش برخوردار است.

 بعد از به اتمام رسیدن نصب دزدگیر اماکن حتما دستگاه را چک فرمایید و کار با آن ها را با دقت یادبگیرید.

ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم از دزدگیر اماکن سیم کارتی استفاده نمایید. چرا که امکانات بیشتری نسبت به دزدگیر خط تلفن ثابت یا بدون تلفن کننده دارد که امکانات بسیار مهم می باشد و به شما عزیزان گزارش قطع برق، فعال یا غیرفعال بودن دستگاه توسط هر ریموت می دهد.

بهتر است دزدگیر اماکن هر چند ماه یکبار و قبل از مسافرت کنترل فرمایید. به این صورت که ابتدا دزدگیر را فعال نمایید و بعد وارد خانه شوید تا هشدار دزدگیر منزل فعال شود و به شماره هایی که از قبل روی آن ها ذخیره شده است تماس یا پیامک ارسال می کند. باتری های داخل دستگاه رو هر شش ماه یکبار چک فرمایید تا با تمام شدن طول عمر باتری سیستم حفاظتی به مشکل برنخورد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.